Logo Multi Storages

Langdurige opslag

Langdurige opslag

Emigreren of verhuizen? 

Als je gaat reizen of tijdelijk in het buitenland gaat wonen, is het huren van een opslagruimte een slimme keuze voor de opslag van je spullen. Multi Storages biedt veilige en betrouwbare opslagruimte voor langere tijd aan.

Een opslagruimte bij Multi Storages is de perfecte oplossing als je tijdelijk geen ruimte hebt voor al je spullen. Of je nu gaat backpacken of tijdelijk in het buitenland gaat wonen, bij Multi Storages kun je veilig en gemakkelijk je spullen opslaan. Onze opslagruimtes zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je precies de juiste hoeveelheid opslagruimte kunt huren die je nodig hebt.

Onze vestiging is voorzien van 24/7 camerabeveiliging en de opslagboxen zijn beveiligd met sloten. Zo weet je zeker dat je spullen veilig zijn tijdens je afwezigheid. Met onze flexibele huurcontracten kun je de huur van je opslagruimte op elk moment aanpassen of opzeggen, zodat je nooit vastzit aan een langdurig contract.

Dus als je gaat reizen of tijdelijk in het buitenland gaat wonen, overweeg dan om een opslagruimte te huren bij Multi Storages. Onze veilige en betrouwbare opslagruimte zorgt ervoor dat je gerust op reis kunt gaan terwijl dat je spullen veilig zijn. Wij zorgen ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken over de opslag van je spullen tijdens je afwezigheid.

Wij hebben diverse mogelijkheden voor opslagruimte. Of je nu veel of weinig op wilt slaan er is altijd een mogelijkheid die bij je situatie past. Kom eens langs om te kijken voor de mogelijkheden. 

Oppervlakte 3m²

Totale inhoud 8 m³
€ 55,- per maand

Oppervlakte 4m²

Totale inhoud 11 m³
€ 65,- per maand

Oppervlakte 5m²

Totale inhoud 14 m³
€ 80,- per maand

Oppervlakte 6m²

Totale inhoud 17 m³
€ 100,- per maand

Oppervlakte 8m²

Totale inhoud 22 m³
€ 110,- per maand

Oppervlakte 10m²

Totale inhoud 28 m³
€ 130,- per maand

Wil je meer informatie of een
bezichting inplannen?
Laat hier je email en telefoon achter