Logo Multi Storages

Motor opslag

Motor opslag

Nieuw in Soest

Sinds 1 december hebben wij ook ruimte voor motor opslag. Hiermee zijn wij de enige opslaglocatie in Soest die eigen motor opslag aanbied. Dit zijn units voor één motor, welke zijn voorzien van een druppellader zodat je accu goed blijft werken. Ideaal als winterstalling of permanente stalling als je te weinig ruimte hebt bij je huis. Laat je ruimte niet je droom in de weg staan! 

24/7 beveiliging

Niemand komt aan je motor behalve jijzelf. Want de opslagruimte is van jou en van niemand anders. De opslagruimte word 24/7 beveiligd

Flexibel contract voor je motorstalling.

Ken je die plekken voor motoropslag, waar je minimaal een jaar aan vast zit? Bij Multi Storages vinden we dat niks. Wij snappen dat motorrijden gaat over vrijheid en flexibiliteit. Dat is wat wij bieden met onze service. Daarom heb je bij ons maar 1 maand opzeg termijn. Daarbij kunt u 7 dagen per week van 6:00 – 23:00 uur bij uw opslagruimte terecht. Bij een mooie zomerdag kunt u dus van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat uw motor ophalen of wegbrengen. De toegangsdeur is een grote roldeur welke open gaat door middel van een app. Zo hoef je niet af te stappen om de deur open te doen, maar je kan zo naar binnen rijden. 

Opbergmogelijkheid voor helm en motorkleding

In de opslagruimte mag je een rek neerzetten om je motorkleding en helm op te bergen. Zo heb je al je benodigdheden op één locatie en kunt u snel en spontaan een rondje met uw motor gaan rijden. 

  • 24/7 camera beveiliging
  • Motoropslag op de begane grond met betonnen vloer
  • Transparante prijzen
  • Aansluitpunt voor druppellader aanwezig
  • Toegang van 6:00 uur tot 23:00 uur

Oppervlakte 4m²

Totale inhoud 15 m³
€ 85,- per maand

Wil je meer informatie of een
bezichting inplannen?
Laat hier je email en telefoon achter