Logo Multi Storages

Waarom opslagruimte
huren?

Waarom een opslagruimte huren?

Het komt steeds meer voor dat mensen een opslagruimte huren voor wat extra ruimte. Hier kunnen heel veel redenen voor zijn, zo kunt u extra opslag nodig hebben voor persoonlijke redenen en om zakelijke redenen. In deze blog worden de meest voorkomende redenen die mensen hebben om een opslagruimte te huren op een rijtje gezet.

Tijdelijke opslag

Als u bijvoorbeeld bezig bent met verhuizen kan het soms handig zijn om ergens extra externe opslag te hebben. Als u verhuist kan het namelijk voorkomen dat u nieuwe meubels al binnen zijn, terwijl u de sleutel van je nieuwe huis nog niet hebt mogen ontvangen. In de tussentijd kun je die meubels bewaren in een opslagruimte, zodat u zeker weet dat ze schoon en droog onderhouden worden. Als u de sleutel binnen hebt van uw nieuwe huis kunt u van 6:00 uur tot 23:00 uur terecht bij uw opslagruimte in Soest met uw eigen sleutel. U kunt een opslagruimte al huren vanaf één maand, waarna het opzegbaar is wanneer u maar wilt. Ook kan het handig zijn tijdens een verbouwing om (overtollige) bouwmaterialen tijdelijk te bewaren in een opslagruimte. Wanneer u deze nodig blijkt te hebben kun je ze met gemak ophalen uit uw opslagruimte in Soest.

24/7 beveiligd

Mensen overschatten wel eens hoe veilig hun waardevolle spullen staan in hun eigen huis. Als u ervoor kiest om deze spullen te bewaren in een opslagruimte bent u ervan verzekerd dat uw spullen 24 uur per dag in de gaten worden gehouden door meerdere beveiligingscamera’s.

Zakelijk huren

Het kan om zakelijke redenen ook aantrekkelijk zijn om een opslagruimte te huren. Zo kan het zijn dat bedrijven niet genoeg ruimte hebben in hun bedrijfspand om de voorraad daar te bewaren. Ook kunnen spullen die toch niet worden gebruikt worden bewaard in een opslagruimte, zoals het archief of overtollig apparatuur.

Wil je meer informatie of een
bezichting inplannen?
Laat hier je email en telefoon achter