Logo Multi Storages

Opslag tips

Hoe maakt u optimaal gebruik van uw opslagruimte?

U heeft de keuze gemaakt om een opslagruimte te huren bij Multi Storages. Maar nu vraagt u zich misschien af: hoe kan ik het beste mijn opslagruimte gebruiken? Hierom hebben wij enkele tips om zo optimaal gebruik te maken van uw opslagruimte. 

  1. Demonteer je meubels; Haal uw spullen uit elkaar om het kleiner te maken: doe schroefjes en boutjes apart in een zakje aan de meubels. Door het demonteren van uw spullen bespaar je veel ruimte. Mocht u nog een montagehandleiding hebben van uw meubel bewaar deze dan ook. Mocht u de spullen weer in elkaar gaan zetten dan heeft u dit binnen een handomdraai gedaan omdat u de handleiding heeft bewaard.
  2. Opslag in opslag; Bespaar ruimte om kleinere objecten in grotere objecten te zetten. Een koelkast is een ideaal object om extra spullen in op te bergen. U voorkomt hierdoor dat ruimte onbenut blijft.
  3. Stapel dozen op tot het plafond; Dozen zijn ideale objecten om tot het plafond op te stapelen omdat ze stabiel zijn. Wel moet u goed opletten dat u de zwaarste dozen onderop zet. Zo is het voor u gemakkelijk om de dozen op-, en af te stapelen en voorkomt u dat de dozen inzakken.
  4. Creëer een gang; Zodat je alles eenvoudig door je box heen kan lopen. Dit is vooral gemakkelijk als u thuis er achter komt dat u toch iets nodig heeft vanuit uw opslagruimte. U voorkomt hiermee dat u alles overhoop haalt in uw box om de achterste doos te pakken.
  5. Maak een plattengrond; Door een overzicht te maken waar u alles heeft opgeslagen in uw opslagruimte voorkomt u dat u lang aan het zoeken bent in uw opslagruimte. Hiermee zorgt u dat uw opslagruimte geordend en netjes blijft.

 

Wij hopen dat deze tips u helpen en dat u op de juiste manier gebruik maakt van uw opslagruimte. Wij hopen dat u door deze tips een nog prettigere huurperiode heeft. 

Wil je meer informatie of een
bezichting inplannen?
Laat hier je email en telefoon achter