Logo Multi Storages

Verbouwen of verhuizen?

Verbouwen of verhuizen?

Verbouwen

Als je gaat verbouwen, heb je genoeg aan je hoofd. Daarbij heb je vaak in je huis geen ruimte om de spullen tijdelijk naar een andere kamer te verplaatsen. Multi Storages biedt dan ook de mogelijkheid om veilig je inboedel (tijdelijk) op te slaan tijdens de verbouwing. Heb je maar korte periode een externe opslagruimte nodig? Je kan bij Multi Storages deze externe opslagruimte al huren vanaf 1 maand en vanaf 3m2! En hierbij ben je altijd gegarandeerd van de beste prijs en verzekerd van de hoogste kwaliteit en service van Multi Storages.

Verhuizen

Ben jij bezig met verhuizen en heb jij meer ruimte nodig om (tijdelijk) je spullen op te slaan? Huur dan een opslagruimte bij Multi Storages. Het is al mogelijk om vanaf 1 maand jouw inboedel veilig en verwarmd op te slaan. Niet veel ruimte nodig? Multi Storages biedt al opslagruimte aan vanaf 3m2. Het is zelfs mogelijk tussendoor te wisselen naar een kleinere of grotere opslagruimte.
 
Wist je dat de kans op een hogere verkoopprijs 10% groter is wanneer je zorgt voor een opgeruimd huis tijdens de bezichtigingen? Het kan voor sommige mensen lastig zijn om een huis goed te beoordelen wanneer het huis vol met spullen staat. Potentiële kopers zullen het waarderen als je woning er strak en opgeruimd bij staat. Dit geeft niet alleen jou een opgeruimd gevoel maar kan er zelfs voor zorgen dat er meer interesse is voor jouw woning.

Oppervlakte 3m²

Totale inhoud 8 m³
€ 55,- per maand

Oppervlakte 4m²

Totale inhoud 11 m³
€ 65,- per maand

Oppervlakte 5m²

Totale inhoud 14 m³
€ 80,- per maand

Oppervlakte 6m²

Totale inhoud 17 m³
€ 100,- per maand

Oppervlakte 8m²

Totale inhoud 22 m³
€ 110,- per maand

Oppervlakte 10m²

Totale inhoud 28 m³
€ 130,- per maand

Wil je meer informatie of een
bezichting inplannen?
Laat hier je email en telefoon achter